34 establiments participen en una nova campanya de dinamització comercial de la Llei de Barris

28 Mai 2015

Barris antics 2015 V02

Vilanova del Camí tornarà a participar enguany ala campanya de dinamització comercial “Barris Antics: Molt per descobrir, molt per oferir” inclosa en Pla de Millora de la Llei de Barris. 30 municipis de tota Catalunya s’han adherit a la campanya que es portarà a terme de l’1 al 30 de juny i que a Vilanova ha aconseguit la complicitat de 34 establiments del Casc Antic i Camp del Rei.

La campanya “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” té com a objectiu principal promoure la dinamització del comerç de proximitat als nuclis antics. Aquesta campanya, a banda de a Vilanova del Camí, es durà a terme conjuntament a Artesa de Segre, Berga, Besalú, Calafell, Caldes de Montbui, Centelles, Cervera, El Vendrell, Figueres, Hostalric, L’Arboç, La Bisbal d’Empordà, La Pobla de Segur, La Selva del Camp, Llagostera, Lleida, Mediona, Mollerussa, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torelló, Sant Quinti de Mediona, Solsona, Torelló, Tortosa, Roda de Ter, Ulldecona, Valls i Vic, i també al nostre municipi, Vilanova del Camí. 30 barris que tenen en marxa un Pla de Barris.

Cal dir que els establiments vilanovins han respost molt bé a la campanya i  bona mostra d’això és que dels 39 comerços que hi ha al Casc Antic i Camp del Rei, 34 participen en aquesta campanya. Entre tots, han confeccionat un paquet de regals divers i variat que inclou descomptes en productes i serveis, tractaments facials i de salut familiar i dolços entre altres. Tots els regals estaran exposats al local buit del carrer Major, 54 durant tot el mes de juny.

Les persones que durant el mes de juny comprin a qualsevol dels 34 establiments vilanovins que s’han adherit a la campanya, optaran al sorteig de trenta lots de serveis o productes típics cedits pels diversos municipis adherits a la campanya. A més del sorteig dels lots de la campanya conjunta, es sortejarà un lot de productes o serveis cedits pels establiments vilanovins.

Els comerços participants també optaran a premi perquè es sortejarà entre ells el lot que ha preparat Tortosa, que incorpora producte típics de la zona, la targeta “Tortosa Card” que inclou l’entrada gratuïta a tots els espais visitables de la ciutat: Catedral, Museu,  Jardins  del Príncep,… i dues entrades a escollir dels espectacles de la XX Festa del Renaixement. L’activitat és realitzarà el 25 de juliol de 2015.

Aquests sortejos tindran lloc el dia 3 de juliol, a la una del migdia, al Mercat Municipal.

L’acte de lliurament dels premis es realitzarà el mes de juliol, en un acte obert a tothom, amb l’assistència de representants de l’Ajuntament. Passat 10 dies del sorteig, en cas de no presentar-se els guanyadors, es premiarà el tiquet de reserva extret en el mateix sorteig. En cas de no tenir cap guanyador, es realitzarà un nou sorteig en les condicions i les dates que es determinaran.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by