350 gimnastes de tot Catalunya vestiran Can Titó de Carnaval aquest diumenge | ÀUDIO

30 Gen 2019

El poliesportiu de Can Titó acollirà aquest diumenge 3 de febrer el Campionat de Carnaval del Club Gimnàstic Ballerina. Una competició que s’allargarà tota la jornada, de 9:00 a 19:30 h, i que aplegarà una vintena llarga de clubs d’arreu de Catalunya

monica minguito ballerina gener19 (6)
Mònica Minguito presidenta del CG Ballerina

Aquest és un campionat molt atractiu, explica la presidenta del club Mònica Minguito, i bona mostra d’això és que s’hi han inscrit 350 gimnastes i han quedat fora més de 200 més.

El Trofeu de Carnaval inclou totes les categories, des d’escolar a la copa base. Per a moltes gimnastes aquesta és la primera competició de la temporada i un assaig general per a la competició del proper 23 de febrer, que serà classificatòria per als campionats d’Espanya.

Minguito, assegura que aquest campionat és un dels actes més esperats per les gimnastes del Ballerina però també per als clubs que hi participen. Perquè a banda de la competició, les gimnastes gaudeixen d’un acte festiu amb concurs de disfresses inclòs.

ginmastic ballerina

El tema de les disfresses, afirma Minguito, és una sorpresa total que no es desvetllarà fins el mateix diumenge. Es faran dues desfilades, una a migdia i una altra a les 19:30 h, prèvia al lliurament de premis.

Totes les gimnastes participaran al concurs de disfresses que lliurarà un premi per al club guanyador.

Mònica Minguito ha aprofitat els micròfons de Ràdio Nova per convidar tothom a omplir les grades de Can Titó aquest diumenge. La presidenta del Ballerina assegura que és una bona oportunitat de conèixer i gaudir de la gimnàstica rítmica.

cartell carnaval2019 ballerina (3)

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by