60 persones d’arreu de Catalunya visitaran aquest dissabte Vilanova en el marc dels premis Barris Antics

21 Set 2018

barris antics 16set17-W

Vilanova del Camí acollirà demà dissabte l’acte de promoció de la ciutat emmarcat en la campanya “Barris Antics: molt per descobrir, molt per oferir

Està previst que vinguin una seixantena de persones, procedents dels 37 municipis que han participat en aquesta vuitena edició de la campanya “Barris Antics”.

La visita començarà a les 10 h a la porta de l’Ajuntament, on els regidors Juan Manuel Cividanes, responsable polític del projecte, Francisco Palacios, de Promoció Econòmica,  Sílvia Cáceres de Serveis Personals i Manuel Ocaña, d’Obres, els rebran de manera institucional i els acompanyaran durant la seva estada al municipi.

Després de la tradicional foto de família, començarà una passejada per l’entorn natural de Vilanova del Camí, que torna a comptar amb la col·laboració dels membres de la Colla Excursionista que faran de guies. Tenint en compte que a l’activitat hi participen persones grans i quitxalla, el recorregut que s’ha triat és senzill i assequible per a tothom.

Els membres de Protecció Civil i de la Colla Excursionista de Vilanova del Camí Tornaran a col·laborar activament en aquest acte que acabarà amb un dinar a Can Papasseit degut a l’aforament. Altres anys s’havia fet a Can Muscons.  Els participants rebran com a obsequi un vídeo promocional del municipi i tiquets per participar al Vilashopping, Nit de Tapes, previst per la tarda-vespre de dissabte.