A primers de febrer es podran començar a fer les inscripcions a la Rua

31 Gen 2012

A partir de demà dimecres, 1 de febrer, es poden començar a fer les inscripcions per la Rua i Concurs de comparses de Vilanova del Camí. El dia 25 de febrer és la gran cita del Carnestoltes 2012. Les inscripcions anticipades es poden fer al Servei de Cultura al tercer pis de l’Edifici d’Entitats, a la plaça dels Horts, de les vuit del matí a les vuit del vespre. També es podran fer el mateix dia de la Rua, durant la concentració de comparses, que tindrà lloc a dos quarts de 9 del vespre, davant l’escola Joan Maragall.

Des del Servei de Cultura s’han establert un primer i un segon premi, dotats amb 300, 200 euros, respectivament. També tindran un premi de 100 euros, la comparsa més marxosa, la més original i la més participativa.

La Rua s’obrirà a dos quarts de deu de la nit i el recorregut seguirà els carrers Santa Llúcia, Mossèn Amadeu Amenós, Papa Joan XXIII, Verge de Núria i finalitzarà a Can Papasseit. En arribar, el Rei Carnestoltes farà la lectura del pregó i després es farà el lliurament de premis.

Enguany, la carrossa del Rei Carnestoltes que encapçalarà la Rua anirà a càrrec de l’Associació Cultural Camp del Rei, guanyadora del primer premi de l’any passat. Cal dir que un any més l’Associació Cultural Camp del Rei també està preparant el carnestoltes infantil, en horari de tarda.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by