A Vilanova, tolerància zero amb els establiments que venguin begudes alcohòliques a menors

31 Ago 2018


La Policia Local de Vilanova del Camí ha fet aquesta setmana prèvia a la celebració de Festa Major una campanya informativa entre els establiments locals que venen begudes alcohòliques


Una agent local els ha lliurat una nota informativa on es recorda la normativa vigent en matèria de prohibició de venda d’alcohol a menors de 18 anys.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Imma González, assegura que “des de l’Ajuntament hi haurà tolerància zero amb els establiments que contravinguin aquesta norma” i recorda que “les sancions previstes en cas d’infracció són molt importants”. Per als comerços que dispensin begudes a menors les sancions poden anar dels 300  € i els 600.000 € en funció de la seva gravetat. Els adults que comprin per a menors també podran ser sancionats amb multes de 300 a 90.000 €.

Aquesta mesura, assegura Imma González, pretén combatre “el botellón” en diferents espais del municipi, i en especial on hi puguin participar menors. “La mesura, explica González, té la voluntat d’evitar la ingesta excessiva d’alcohol i els seus efectes: actes vandàlics o les destrosses del mobiliari urbà i el més important, diu la regidora, evitar un risc innecessari per a la salut d’aquests joves”.

Durant aquesta Festa Major, la Policia Local reforçarà la vigilància en espais d’oci nocturn i a la via pública amb la intenció de dissuadir del consum d’alcohol entre la població més jove.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by