Acapte de sang al consultori mèdic vilanoví, aquest dissabte

19 Jul 2013

Banc de Sang blancEl Banc de Sang i Teixits farà un acapte de sang aquest dissabte a Vilanova del Camí. La cita és de les 10 del matí a les 2 del migdia al consultori mèdic. El programa d’aquest mes de juliol també preveu una donació de sang a Piera, aquest divendres (de 10 a 14h, a l’Espai d’Entitats) i la setmana que ve, el dissabte 27 de juliol, a Calaf (de 10 a 14h a l’Institut Alexandre de Riquer).

D’altra banda, recordem que el Banc de Sang i Teixits, conjuntament amb el Centre MIPS Fundació Privada, l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia, han convocat un concurs per trobar el lema de la Marató de donació de sang d’Igualada, anunciada pel dissabte 21 de setembre. El concurs finalitza aquest divendres, a les 20h. L’organització convida tothom a participar en la proposta amb eslògans originals, atractius i que sobretot motivin a la donació de sang i a la participació de la festa.

La persona guanyadora s’anunciarà el 22 de juliol i s’emportarà una entrada pel concert de BREMEN i Manel dins el cicle de l’Anòlia programat pel dissabte 27 de juliol als jardins de La Sala.

Els eslògans es poden enviar per e-mail a saymerich@nadark.com o bé trucant al 93 805 00 68.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by