Activitats per a petits i grans conviden a visitar la 16 Fira del Comerç i la Indústria

07 Oct 2011

Fira 2011Les autoritats locals i els responsables de l’ACI donaran el tret de sortida, aquest vespre, a una nova edició de la Fira del Comerç i la Indústria de Vilanova del Camí. El president del Consell Comarcal, Xavier Boquete, ha estat convidat a inaugurar el certamen, a dos quarts de vuit del vespre. Al llarg del cap de setmana, una trentena d’expositors locals mostraran la seva activitat empresarial a la població vilanovina i anoienca. A més a més, diferents entitats vilanovines han preparat activitats per amenitzar la fira.

Aquesta tarda, les propostes arriben de la mà de la Casa d’Andalusia de l’Anoia, amb actuacions dels seus quadres flamencs i una masterclass de sevillanes, de 6 a 8 del vespre. Tot seguit, l’Associació Anoia Country prendrà el relleu amb ball country i en línia, fins a les 10 de la nit.

Demà dissabte, a partir de les 10 del matí els més petits podran entretenir-se a la fira en alguns dels estands dels expositors. D’una banda, a l’Espai d’en Pingu amb manualitats diverses, i de l’altra, a l’estand de l’esplai Endinsa’t, amb jocs i tallers.

També hi ha activitats per als més grans. Des del Club Esportiu Budokan han preparat un taller de dibuix de tinta xinesa, en horari de matí i de tarda (d’11:30h a 13:00h i de 17:00h a 18:30h). I la botiga APP Informàtica ha organitzat un torneig amb Play Station i un torneig de Bitlles amb Nintendo Wii en horari de 12 a 2 de la tarda i de 5 a 10 del vespre.

A més a més, hi haurà degustacions gastronòmiques en alguns estands. El Salpicón, per exemple, ha anunciat una degustació de productes extremenys a dos quarts de 7 de la tarda.

Diumenge, el programa de fira tornarà a convidar a la població vilanovina a passejar per Can Papasseit.

A banda de les activitats dels expositors d’en Pingu, Endinsa’t i el Club Esportiu Budokan, a partir de dos quarts d’1 del migdia, el grup de percussió moltaXamba Camp del Rei farà un classe oberta a tothom per ensenyar a tocar un dels seus ritmes.

A la tarda, el Club Esportiu Budokan farà una demostració d’Arts Marcials, a partir de dos quarts de 6. I en acabat, cap a tres quarts de 7 de la tarda, serà el torn de Sweet India i la seva masterclass de Bolliwood. Per últim, sobre dos quarts de 8 del vespre, l’escola Artístic Espai de dansa, música i teatre presentarà el festival de dansa infantil.