Actuació a l’arbrat del carrer Mossèn Amadeu Amenós que ha malmès les voreres

11 oct. 2017

Carrer Mossen Amadeu Amenos oct17-w


La regidoria d’Obres i Serveis Municipals encapçalada per Manuel Ocaña ha decidit fer diferents actuacions al carrer Mossèn Amadeu Amenós, responent a les demandes dels veïns. Els arbres d’aquest carrer han provocat danys importants a les voreres on s’han aixecat les llambordes provocant caigudes i ensurts als vianants


Ocaña explica que, després del preceptiu estudi tècnic, s’ha previst la reducció de l’arbrat d’aquesta zona a la meitat. També es preveu ampliar els escocells que quedin per tal d’ajustar-los a les expectatives de creixement dels arbres”.

Aquesta actuació, diu el regidor d’Obres, Manuel Ocaña, evitarà la malformació del coll i de les arrels dels arbres i per tant, evitarà també nous danys a la via pública”.

Aquest projecte, per la seva importància, es farà en dues parts. La primera, que està previst que comenci dimecres 18 d’octubre, afectarà al tram del carrer Mossèn Amadeu Amenós entre Joan XXIII i Cardenal Cisneros. Durant tres dies, és a dir de dimecres a divendres, es tallarà el trànsit de 8 a 15 h,  en aquest tram i es donarà pas alternatiu pel carrer Verge de Núria.

La segona part de l’actuació afectarà el tram comprès entre Papa Joan XXIII i  Verge de Montserrat. En aquest cas no es preveu tallar el trànsit.

Un cop acabada l’actuació està previst modificar la ubicació del mobiliari urbà que hagi quedat desplaçat.