Àngel Sanromà, d’Ara Teràpia: “L’estrès ens afecta moltíssim amb dolors, tensions, molèsties que ens afecten tant física com emocionalment” | ÀUDIO

10 Des 2018

El ritme de vida actual contribueix a l’augment de malalties com l’estrès i l’angoixa que poden provocar o estar associades a altres patologies com contractures musculars, migranyes, trastorns intestinals o insomni entre altres

Angel Sanroma ARA Terapia nov 18 (5)

Àngel Sanromà és terapeuta des de fa gairebé 30 anys i formador en tècniques manuals i naturals des de fa pràcticament dues dècades i assegura que “l’estrès ens afecta moltíssim, sobretot en el nostre estat d’ànim. Dolors, tensions, molèsties que ens afecten física i emocionalment”.

L’escola ARA de teràpies manuals i naturals, que dirigeix Sanromà al carrer Cardenal Vives d’Igualada, fa 18 anys que ofereix formació en aquest tipus de teràpies. Cada setembre obre inscripcions per a fer cursos de quiromassatge, flors de Bach i AIM, reflexoteràpia, kinesiologia i quiropràxia. La formació en aquest tipus de teràpia, diu Sanromà, pot ser una oportunitat de futur per desenvolupar-se professionalment.

Tot i així, explica Sanromà, el curs de massatge està estructurat de tal manera que es pot començar en qualsevol moment, per exemple, després de Festes es podrien incorporar nous alumnes ja que es comença un mòdul nou.

Per inscriure’s a aquest curs no calen coneixements previs perquè la formació també inclou una part teòrica amb coneixements d’anatomia i altres aspectes relacionats amb la cura de la salut i una altra part pràctica molt important. “És una experiència educativa i preventiva”, diu Sanromà.

Els cursos es fan en grups reduïts de 10 o 12 persones, d’octubre a juny, i a raó de 3 hores setmanals i amb una atenció personalitzada. Aquest és un dels valors afegits de l’escola ARA diu Àngel Sanromà, que assegura que “són cursos, diu Sanromà, que permeten créixer com a persona i com a terapeuta”. Àngel Sanromà, és especialista en tècniques manuals i naturals i terapeuta amb una llarga experiència en homeopatia, quiropràxia, naturopatia, kinesiologia i teràpia gestalt entre altres.