Aquest dilluns, el Ple vilanoví abordarà el debat dels pressupostos 2017

13 Mar 2017

Ajuntament façana V02


Des de l’ajornament del debat del ple de pressupostos, el passat gener, la representació política municipal de Vilanova del Camí s’ha capgirat per complet i avui serà el nou equip de govern, encapçalat per l’alcaldessa socialista Noemí Trucharte, qui defensarà els nous comptes de cara a l’exercici de 2017. És també la primera sessió plenària de caràcter ordinari des de la nova configuració del consistori vilanoví, amb V365, ERC i CiU a l’oposició


El nou equip de govern format pel PSC, VA, IPV-VV i DECIDE donaran a conèixer la proposta en què han estat treballant des de la pressa de possessió de la nova alcaldessa en el ple de la moció de censura. La sessió començarà a les vuit del vespre i es podrà seguir, com és habitual, via streaming per la freqüència de Ràdio Nova al 107.7 i també des del portal de comunicació vilanovainformacio.cat i televisiovilanova.cat.

En l’ordre del dia destaquen sobretot els punts de l’àrea d’Economia i Hisenda: pressupost, modificació de la relació de llocs de treball, proposta d’establiment de l’hora d’inici de les sessions plenàries, modificació del nom i la designació de membres a les comissions informatives i nomenament de representants en els òrgans col·legiats.

També destaquen tres mocions: dues presentades per ERC, una primera sobre l’acollida als refugiats i una altra per a l’adopció a l’Ajuntament del salari mínim de mil euros, i la tercera moció,presentada pels grups municipals del PSC, VA, VV i Decide i fer front a l’estigma i la discriminació relacionats amb l’epidèmia del VIH/Sida.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by