Aquest dimecres s’acaba el termini per escollir els projectes COMNOVA que han de millorar la salut comunitària

03 Jul 2018

comnova juny 2018 (8)-1200


A finals del mes de juny es va retornar a la ciutadania la informació que durant mesos s’ha anat recopilant sobre els factors que poden influir en la salut de la nostra comunitat. Un treball en xarxa que s’està construint des de l’àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, l’Equip d’Atenció Primària, l’Agència de Salut Pública i la ciutadania


En aquesta nova fase del procés que es va obrir el 26 de juny, es van presentar fins a 12 factors, o fets, que la ciutadania creui que influeixen en la salut de tots i l’equip multidisciplinar COMNOVA demana un nou esforç a la ciutadania perquè en prioritzi 5, aquells que consideri més importants.

La intenció del govern municipal, segons va explicar l’alcaldessa Noemí Trucharte, és fer alguna actuació que contribueixi a millorar la salut comunitària i alhora anar reduint les desigualtat en matèria de salut.

El procés per prioritzar els temes en els quals treballaran de manera coordinada l’administració local, l’EAP i l’Agència de Salut Pública, continua obert fins aquest dimecres. Podeu participar omplint l’enquesta que trobareu al web municipal: www.vilanovadelcami.cat.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by