Aquest divendres es dona el tret de sortida al Juliol Jove amb una sessió de Zumba a piscina |ÀUDIO|

29 Jun 2017


El Consell Jove La Xispa donarà, aquest divendres, el tret de sortida al Juliol Jove que s’ha programat de la mà de les regidories de Cultura i Joventut. El programa incorpora un seguit d’activitats que s’han distribuït durant el mes de juliol i que comptaran amb la complicitat de diferents entitats locals


Segio Perez i Amos Collado Juliol jove 2017 2

La Xispa va recuperar l’any passat la Setmana de la Joventut que no es celebrava al municipi des de l’any 2010. Aquest any, han introduït alguns canvis significatius en el programa, que a diferència de l’any anterior, no es desenvoluparà en una mateixa setmana sinó en diferents dies durant el mes de juliol. “És una manera diferent d’enfocar les coses”, explica Sergi Pérez, president de La Xispa.

Aquest nou model de festa els ha obligat a reformular alguns aspectes programàtics i han apostat per mantenir aquells actes que van tenir major participació i eliminar els que des del punt de vista organitzatiu eren menys rentables, com per exemple el correbars, que aquest any s’ha eliminat del programa.

Tot i que La Xispa ha estat la promotora del Juliol Jove, l’entitat compta amb el suport de l’Ajuntament vilanoví i concretament de les regidories de Cultura i Joventut amb les que estan treballant de manera coordinada i dins la normalitat, assegura Sergi Pérez.

ZUMBA XISPERA

El primer dels actes d’aquest Juliol Jove tindrà lloc divendres. Es tracta d’una masterclass de Zumba dirigida per Carla Pujadó i Xènia Castelló que es farà a les 12 h a la piscina de Can Titó. L’activitat, explicava Amos Collado, té el preu d’una entrada de piscina i per això qui vulgui, podrà aprofitar per quedar-s’hi i remullar-se després de l’activitat. L’objectiu explica Collado és promoure l’activitat física entre el col·lectiu jove.

La segona activitat del Juliol Jove; el Jach’us Party, s’emmarca a les festes del Camp del Rei i de fet, és una excusa de la Xispa per teixir complicitats amb altres entitats locals.

La Xispa ha preparat per la tarda del 21 de juliol una activitat només recomanada per aquells amb bon sentit de l’humor i disposats a passar-s’ho molt bé. Es tracta d’una gimcana pel Parc Fluvial que proposarà un circuit amb diferents proves aptes per a tots els públics, a partir dels 12 anys. Com a únic requisit, La Xispa, demana portar roba vella que després no sàpiga greu llençar i tenir, com dèiem, humor xispero.

Properament La Xispa publicarà al seu facebook les bases d’aquesta gimcana que té premi, un sopar per a l’equip que guanyi en un restaurant del municipi. Per això caldrà fer inscripció prèvia que tindrà un preu simbòlic, un euro per participant.

El Juliol Jove es tancarà el 22 de juliol amb una festa ben acolorida, el Vila Holi, que l’any passat va registrar una alta participació. Aquest any, aprenent de l’experiència, han decidit traslladar-ho al dissabte a la tarda perquè pugui participar més gent, sobretot púbic familiar, i també per defugir de les altes temperatures del migdia. La festa es fa amb la complicitat d’una altra entitat vilanovina, Sweet Índia.

VILAHOLI 2017

La festa dels colors es farà al Parc Fluvial, a partir de les sis de la tarda, i com a novetat aquest any comptarà amb l’actuació en directe d’un grup de ball masculí Cousins i la música en directe d’un incondicional de La Xispa, Dj Quintero.

Des de l’organització demanen al públic d’aquesta activitat que col·laborin amb l’entitat recollint les bosses de la pols de color per evitar que els plàstics s’escampin pel parc fluvial.

Malgrat que no forma part del programa, el president de La Xispa, ha explicat a La Carmanyola de Ràdio Nova que durant tot el més de juliol aniran publicant al Facebook altres informacions relacionades amb el Juliol Jove i ha avançat que és possible que s’afegeixi alguna altra activitat.

Sergi Pérez també ha anunciat a Ràdio Nova que la Xispa està treballant estretament amb les regidories de Joventut i de Cultura per oferir al col·lectiu jove diferents activitats en el marc de la Festa Major. Ara per ara, explica Pérez, s’ha tancat una nova edició del Va parir Tour, la festa de Ràdio Faixbac que l’any passat va omplir l’espai de les barraques.

Juliol Jove 2017 cartell


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by