Artesania J. Pons, Sígrid Informàtica, El Golafre i Brillos de Hadas aixequen les persianes de quatre locals buits del casc antic

07 Nov 2014

Isabel Ben-Hamidi - Santi Navarrete - Ester Garrudo - Aixequem persianesQuatre locals buits del casc antic de Vilanova del Camí han aixecat les seves persianes temporalment per oferir a la ciutadania quatre aparadors comercials.

És una acció emmarcada en una nova campanya de dinamització dels Barris Antics, de la Llei de Barris.

L’artista local Santiago Navarrete, d’Artesania J. Pons, ha ocupat el local del carrer Major, 10 mentre que Sígrid Informàtica exposa els seus productes i serveis al local del carrer Major, 54. Unes passes més enllà, al carrer de la Mercè, número 6, podem observar l’aparador d’El Golafre vestit de colors llampants i motius dolços i si anem fins al Mercat de Sant Hilari, podrem visitar el quart dels aparadors que ha preparat amb tot tipus de detalls Brillos de Hadas.

Tot i que fa pocs dies que han aixecat la persiana del seu nou aparador, recordem que la campanya es va encetar el 18 d’octubre, la valoració que han fet és molt positiva. Estan convençuts que la campanya els pot beneficiar perquè els ofereix un altre expositor en un barri o en un carrer diferent al seu habitual punt de venda. Ester Garrudo d’El Golafre, explicava avui a La Carmanyola l’expectació i la curiositat que aquests aparadors han despertat en la població vilanovina.

Per a Santi Navarrete, d’artesania J.Pons, és encara més important disposar d’un aparador perquè no disposa de botiga física sinó que desenvolupa la seva tasca comercial en diferents mercats ambulants. Navarrete exposa diferents productes artesans i també ofereix una línia de productes més comercial però de qualitat, aquest és el seu valor afegit.

Isabel Ben-Hamidi, de Brillos de Hadas, també busca oferir al públic productes amb valor afegit. De fet, un dels productes que més sortida tenen són les joies amb cristalls de Swarosky que ella confeccions tenint en compte els gustos i les preferències dels seus clients.

Ester Garrudo, d’El Golafre,  Isabel Ben-Hamidi, de Brillos de Hadas, i Santi Navarrete, d’Artesania J. Pons, asseguren que, independentment que la campanya es tradueixi en més o menys vendes repetirien l’experiència. Alguns d’ells, com l’Ester Garrudo, segurament continuarà ocupant el local on exposa els seus productes després que acabi la campanya, el proper 10 de gener.

Tots tres valoren positivament aquesta campanya emmarcada, com dèiem, a la Llei de Barris i han tingut paraules d’agraïment cap els propietaris dels locals que ocupen ja que els han cedit sense cost.

L’alcaldessa Vanesa González i els regidors Antonio Sánchez i Jordi Barón acompanyats de les tècniques de Llei de Barris, Anna Castro, Isa Egea i Tània Cansino van visitar els quatre aparadors locals.

Teniu l’entrevista sencera al programa la Carmanyola que podeu escoltar en aquest reproductor:


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by