Artur Mas presideix un dels darrers actes commemoratius del 50è aniversari de B-Grup a la seu central de Vilanova del Camí

20 Nov 2018
B-Grup visita Artur Mas nov18-7

L’empresa B-Grup amb seu central a Vilanova del Camí ha celebrat el 50è aniversari. Dins els darrers actes commemoratius van rebre la visita de l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, que va descobrir una placa a l’entrada de les instal·lacions, en presència de l’equip administratiu de B-Grup Central

La recepció va anar a càrrec del Director General, Gerard Isanta, i una representació de directius. Després de descobrir la placa, fotografiar-se amb el grup de les oficines i saludar el personal, Mas es va reunir amb l’equip directiu, per repassar el passat, present i, sobretot, el futur de l’empresa i els plans que tenen engegats per als propers anys.

Tot seguit va poder fer una passejada pel magatzem, on va comprovar les aplicacions tecnològiques que l’empresa està utilitzant: radiofreqüència, preparació per veu, i el robot de preparació semi-automàtica de Picking de producte. El moment es va aprofitar també, per fer una nova fotografia, tant amb l’equip de magatzem com amb el de preparació de comandes.
La jornada es va tancar amb un dinar on es van acabar de tractar temes empresarials, del sector i de futur.

Des de B-Grup han agraït la presència d’Artur Mas a les instal·lacions vilanovines “en un any tan especial per a nosaltres”.

B-Grup logo