Bon ambient i reeixida participació a la II Festa de l’Educació |FOTOS|

29 Mai 2017


El bon ambient i la participació van marcar dissabte la II Festa de l’Educació de Vilanova del Camí. Organitzada des de la regidoria d’Educació i la comunitat educativa, la matinal va propiciar un nou espai de trobada per interactuar entre els centres d’ensenyament i la població, amb diferents activitats lúdiques per compartir en família


Festa Educacio 2017 maig 2017 16

El temps va acompanyar també la festa, amb una climatologia favorable que lluny de la calor de dies anteriors, va fer agradable l’estada a la plaça del Mercat on s’havien col·locat també algunes carpes per poder fer les activitats a l’ombra.

Les AMPES de les diferents escoles vilanovines van ser les encarregades d’oferir als més menuts la possibilitat de passar una estona entretinguda participant en diferents tallers: fent xapes personalitzades, a l’estand del Pompeu Fabra; saquets de roba amb herbes aromàtiques, amb el Joan Maragall i pintant polseres a l’estand del Marta Mata.

Les llars municipals La Baldufa i El Molinet van crear per als pàrvuls una zona de jocs amb farina, llegums i peces de fusta, entre altres, per experimentar amb el tacte, la vista i l’olfacte, amb textures i petita psicomotricitat.

Per la seva banda, l’Institut Pla de les Moreres va animar al jovent a omplir una petita enquesta per tal de triar les activitats extraescolars que voldrien realitzar de cara al nou curs escolar.

El programa cultural també va convidar les famílies a gaudir d’una sessió de conta contes, amb la contista Anna Garcia, dins un gran Iglú de vent. I cap a les 1es 12 del migdia també van gaudir d’un espectacle de màgia amb la interacció del públic.

 


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by