Bon debut del CG San Roque en Gimnàstica Estètica de grup

14 Mar 2018
Ritmica San Roque estetica I Open capellades 2018-v11

Equip de Rítmica San Roque d’Estètica I Open a Capellades 2018


El Club Gimnàstic San Roque ha donat inici a la temporada de Gimnàstica Estètica de Grup 2018, amb la celebració de la 1a Fase escolar, al Pavelló de la Mar Bella, el passat dissabte, 3 de març. Durant aquesta primera jornada es va poder gaudir dels exercicis de 24 grups, amb un total de 192 gimnastes que van fer de la tarda de dissabte tot un espectacle


El conjunt infantil format per: Inma Cardozo, Martina Quintana, Lia Escribano, Carlota Zamora, Gisela Ramírez, Abril Canela; i el conjunt júnior format per: Sandra Domínguez, Irune Munuera, Júlia Farré, Itziar Mensa, Rut Vives i Paula Mensa, van debutar tots dos amb els exercicis que treballen des de fa només tres mesos i van enlluernar amb la seva gran expressió corporal.

Per altra banda, aquest diumenge, a Capellades, es va celebrar el I Open AGEGCAT de gimnàstica estètica de grup. El club va participar amb dos conjunts i va poder gaudir d’una jornada d’aquest esport amb tots els equips participants catalans amb un gran nivell.

Després de l’estrena dels nous exercicis en aquesta modalitat, des del club han felicitat i animat les gimnastes i el cos tècnic a continuar treballant de cara al Campionat d’Espanya.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by