Bona acollida de l’activitat esportiva organitzada com a tast d’un curs de fitness amb nadons

11 Abr 2019
Moment del tandemFit

Aquest dijous, un grup de dones amb els seus nadons ha participat al tastet de fitness organitzat per Esports Vilanova del Camí, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’EAP Vilanova del Camí. Des d’Esports valoren d’èxit el tast del taller TàndemFIT que començarà a partir del 25 d’abril i es farà cada dijous a les 10:45 h, fins el dia 13 de juny

La sessió per posar en pràctica aquest taller s’ha organitzat en el marc de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física que ha estat motiu de l’organització d’activitats per a la promoció de l’esport i la salut arreu.

Un grup de mares ha participat en la classe de fitness amb els seus nadons menors d’un any, sota la direcció de Susanna Maldonado. L’activitat s’anomena TàndemFIT i és un espai de tonificació, cardio, pilates i gimnàstica hipopressiva.

El curs començarà el dijous 25 d’abril i es farà durant vuit dijous consecutius, fins el dia 13 de juny, en horari de 10:45 a 11:45h, al Centre d’Atenció Primària Vilanova del Camí. El preu és de 15 € i les places estan limitades.

Les inscripcions es poden fer online a vilanovaenlinia.cat

També podeu demanar més informació a Esports Vilanova, al telèfon 93 805 44 11 (extensió 1).

Moment del tandemFit