Els vilanovins tindran avui el servei de bus gratuït per celebrar la Setmana de la Mobilitat

21 Set 2018

Bus Masats V02

Del 16 al 22 de setembre es celebra la Setmana Europeu de la Mobilitat Sostenible i Segura i l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha decidit celebrar-ho oferint als seus veïns i veïnes el servei d’autobús interurbà gratuït aquest divendres

L’acció, que també es porta a terme a altres municipis veïns, convida la ciutadania a aparcar el cotxe a favor del transport públic o d’altres mitjans de transport més sostenible, com les bicicletes. Amb aquesta simple acció, explica l’alcaldessa Noemí Trucharte, “contribuïm a pacificar el trànsit de la vila i a fer pobles i ciutats més agradables i menys contaminats”

L’Ajuntament de Vilanova del Camí també celebra aquesta Setmana de la Mobilitat amb una altra acció compartida amb l’Equip d’Atenció Primària i les àrees d’Esports i Medi Ambient. Es tracta d’una caminada saludable que tindrà lloc el proper dilluns, 24 de setembre. Des de la regidoria de Medi Ambient, adherida a la Setmana Europea de la Mobilitat 2018, estan fent difusió del lema ‘Combina i mou-te!’ i obsequiaran als participants amb una bossa de la campanya d’enguany.

La sortida està prevista a dos quarts de deu del matí, des de la porta del CAP vilanoví. Es recomana portar calçat adequat, gorra, aigua i un petit esmorzar. El recorregut no serà gaire llarg i com és habitual serà per l’entorn del municipi.

Tot i que no és imprescindible per participar a la caminada, és recomanable fer la inscripció al taulell del CAP.