Caminada per la festa de Sant Hilari amb la Colla Excursionista de Vilanova del Camí

06 Feb 2019
Colla muntanyes de Vilanova febrer 2019
Foto Ma. Rosa Carol

La matinal que va fer la colla diumenge passat ens va portar per les muntanyes de Vilanova. Un total de 45 caminaires es van trobar a les 8h davant de la seu de la Colla per començar una excursió que els va portar per llocs de les muntanyes vilanovines on molts ja havien pogut gaudir de l’entorn, i molts altres van descobrir racons que ni s’imaginaven

Tal i com explica la cronista de la sortida, Francesca Cullerés, van enfilar camí i es van endinsar al bosc ben aviat: A poc a poc van arribar als Esgavellats i es van endinsar per dins “entre les escletxes que la natura ha esculpit a les roques, escletxes estretes i enfilades que ens sorprenen novament a tots, i que gràcies als nostres amics de la colla es conserven netes de males herbes, i on unes escales fetes per ells ens permeten accedir a l’interior”. Qui no ha estat mai queda meravellat, afirma Cullerés, i els que ja han pogut gaudir altres vegades, tornen a descobrir aquesta meravella de la natura.

El grup continua el camí fins al mirador de l’Aromí i el dia clar els permet gaudir d’unes impressionants vistes de viles i muntanyes que envolten Vilanova. “Continuem i passem pel solell de la Ronya, les Parellades, la cova del Mossèn i arribem a Can Bernades i des d’allà fins a la seu de la colla”, descriu Cullerés, qui en nom dels participants ha agraït “als vocals aquesta matinal tan bonica, els amics Cayo Alonso, Hipólito Elvira i Francesc  Viera”.

La propera sortida serà el diumenge 17 de febrer al municipi de Rubió i concretament a Sant Pere d’Ardesa.  Sortiran a les 8 del matí amb cotxes des del lloc habitual, i tornaran a les 13h.

Les inscripcions es poden fer el dijous  de la setmana de la sortida de 19:00 a 20:30h al carrer Montserrat, 28 de Vilanova del camí. Els socis també les poden fer per telèfon o WhatsApp al 93 803 43 88 i 627 646 512) o per correu electrònic a cevcami@hotmail.com i Facebook.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by