Can Papasseit acull aquest dissabte Rumbesia un recital de poesia fusionat amb rumba | ÀUDIO

26 Abr 2019

Can Papasseit acollirà aquest dissabte Rumbesia, un acte que fusionarà poesia i rumba. Una proposta agosarada de la regidoria de Cultura que permetrà gaudir de la musicalització de poemes d’autors catalans com Salvat Papasseit, Miquel Martí i Pol, Josep Maria de Segarra, Maria Mercè Marçal o Montserrat Abelló

La regidora de Cultura Imma González està convençuda que l’acte no deixarà indiferent a ningú i que la fusió de la poesia amb la rumba ajudarà a apropar aquest gènere literari a tots els públics.

Aquesta combinació innovadora entre literatura i musica es presentarà a Can Papasseit aquest dissabte a les set de la tarda amb entrada gratuïta.

Imma González explica que s’ofereix en un format breu, es tracta de 12 poemes d’autors catalans musicats especialment per a aquest espectacle que també oferirà versions de poemes ja musicats per altres músics i adaptats per a l’ocasió.

El Jurat farà públic aquest dissabte els tres guanyadors del concurs de Foto Poemes

A banda de Rumbesia, des de la regidoria de Cultura s’ha programat també per aquest dissabte, a les 18.00 h, el lliurament dels premis del concurs de Foto Poemes. El Jurat, que estarà format per representants de diferents entitats locals, triaran les tres millors composicions premiades amb una càmera de fotos, una tauleta i un MP4.

La regidora de Cultura assegura que el Jurat no ho tindrà fàcil per tirar les obres guanyadores que assegura compleixen amb l’objectiu marcat, transmetre emocions i convidar a la reflexió.

Rumbesia-2019-cartell

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by