Can Papasseit s’omple de danses urbanes en una gran festa familiar

02 Mai 2017

danses urbanes 1 29 abril 2017


Can Papasseit es va convertir aquest dissabte en una gran pista de dansa. Unes 800 persones van compartir amb Artístic la segona festa de danses urbanes que va esdevenir, explica José Maria Escalante, “una extraordinària iniciativa per compartir amb la família”


150 alumnes de l’escola van participar en aquesta festa que va oferir a un públic entusiasta fins a 16 danses urbanes. Hi va haver espectacle tant a l’escenari com a la pista, gràcies a la dinamització de l’speaker i el Dj, Cristian Borrallo i Walid Benazaiz, “que es van lliurar en cos i ànima a la festa”, explica JM Escalante. L’escola ja ha anunciat que repetirà aquest format de festa familiar, que va arrencar a ballar petits i grans que va cobrir les expectatives de l’escola amb escreix.

Des d’Artístic han agraït tant als alumnes i professors com a tota la gent que va participar directa i indirectament en la festa d’aquest dissabte la seva implicació i  també han també han tingut paraules d’agraïment per al consell jove La Xispa, que es va ocupar del servei de bar.


Artístic a la Feria de abril de Barcelona


Les activitats festives d’Artístic van continuar diumenge amb una jornada a la Feria de Abril de Barcelona. Unes 75 persones es van desplaçar fins el Fòrum per participar en una caseta de la Feria, convidats per la hermandad del Rocío Rocieros de Carmona, de l’Hospitalet de Llobregat.

Els vilanovins van gaudir d’una jornada excepcional i han volgut donar les gràcies a l’entitat de l’Hospitalet per la seva acollida.