Can Titó acull unes emocionants semifinals del TOP4 que capgiren la final

28 Mar 2018

Semifinals TOP 4 Handbol Vilanova mar 18 (1)-v11


El millor handbol de la 1a Lliga Catalana es va jugar la Fase Final del Campionat de Catalunya Juvenil Femení el passat cap de setmana. Tot i que la final es va disputar a Igualada, Vilanova del Camí es va endur la millor part a nivell esportiu, amb unes sorprenents semifinals on La Roca va donar la sorpresa i va aconseguir colar-se a la final de diumenge després de tombar al Granollers, primer classificat. La final no va trencar els pronòstics i les del Sant Quirze es van proclamar campiones


Les semifinals es van disputar dissabte, a Can Titó, organitzades pel Club Handbol Vilanova amb el suport d’Esports Vilanova del Camí. L’Handbol Sant Quirze s’imposava per 28 a 20 a l’EH Sant Vicenç-Bar Mi Casa. Com dèiem, la sorpresa la donava l’equip Felmar BM La Roca, quart classificat i que s’enfrontava al líder: KH-7 BM Granollers. Contra tota previsió va ser La Roca qui aconseguia guanyar per un contundent 18 a 30.

L’endemà diumenge, a Les Comes d’Igualada es van disputar els partits pel 3r i 4t lloc i la final amb el suport del Club Handbol Igualada i el Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada. El Granollers, aquesta vegada sí, feia seva la victòria davant el Sant Vicenç per 38 a 17 però s’havia de conformar amb el tercer lloc, mentre que la gran final la disputava La Roca contra el Sant Quirze qui s’acabà emportant el primer lloc del TOP4 amb la seva victòria (31 a 22).

A títol individual, la jugadora de l’Handbol Sant Quirze, Janna Sobrepera, va ser reconeguda com la millor jugadora del Campionat.

Semifinals TOP 4 Handbol Vilanova mar 18 (2)-v11


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by