Can Titó omple la grada amb motiu de la presentació dels equips del Club Handbol Vilanova | FOTOS

27 Nov 2018
PRESENTACIO CHV (32) Foto Judit Gomez
Foto Judit Gómez
album-fotografic-faldo-borde

Victòries dels equips infantils, espectacle i suport institucional en l’acte de presentació dels 7 equips del Club Handbol Vilanova, per a la temporada 2018-2019. Una tarda rodona, la que va tenir la família de l’handbol vilanoví el passat dissabte a Can Titó

A primera hora ja hi havia força ambient en el derbi que enfrontava l’infantil A amb l’Igualada. Un partit entretingut i força disputat que acabà amb victòria vilanovina per 21-17. Destacar l’actuació de tot l’equip però de manera molt especial la de la portera Judit Chamero que va estar superba, sota els pals.

A partir de les 17:15h es va dur a terme l’acte de presentació, tal i com s’havia anunciat. S’encetà la festa amb l’oferiment, per part dels equips alevins d’una coreografia creada per elles mateixes, i assajada per l’ocasió.

Seguidament i a toc de guió, entraren en escena els dos equips alevins, el dos infantils, l’equip cadet i el juvenil. Les sèniors, que foren les darreres en aparèixer, tancaven la llarga llista de jugadores (unes 90) que s’havien anomenat fins llavors.

Un cop aquí fou moment de presentar la nova junta directiva, i també als representants municipals i federatius. Per part de l’Ajuntament, l’alcaldessa Noemí Trucharte, el regidor d’Esports Camilo Grados i també el Primer Tinent d’alcalde Francisco Palacios i la regidora de Serveis Personals Sílvia Cáceres foren presents a l’acte i varen poguer adreçar paraules d’ànim i d’agraïment a l’entitat, la junta i les famílies de les esportistes.

Per part de la Federació Catalana d’Handbol els acompanyà Ricardo Nuez que també encoratjà als presents a mantenir viva la motivació per seguir treballant i tirant endavant el club.

La festa finalitzà amb la tradicional foto de grup i els corresponents agraïments.

Seguidament l’equip infantil B s’enfrontava a l’H. Balsareny i acabà vencent per 19 gols a 10.

PRESENTACIO CHV (39) Foto Judit Gomez

Canvi de samarreta per una junta que empodera com mai a les dones del club

Sens dubte un dels moments destacats de la presentació d’aquest dissabte de l’handbol vilanoví va ser la foto representativa del relleu al capdavant de la direcció de l’entitat, integrada per un equip de “dones handboleres”.

Aquesta nova generació de dones d’entre 25 i 35 anys es va fer càrrec des del passat més de juliol de la junta directiva de l’entitat: Tània Martos n’és la presidenta, però l’acompanya un equip potent: Tània Caldera, Sandra i Lídia Rodríguez, Ainhoa Guisado, Sonia Pulido i Núria Trullols. Una presidència ‘coral’, amb les responsabilitats i tasques repartides i ganes de créixer i millorar.

Totes elles són jugadores que porten molts anys d’experiència a la pista i que van creure que era el moment d’arromangar-se i agafar les regnes del club per poder millorar i créixer en organització i perspectiva de futur.

Dissabte es van presentar d’una manera prou descriptiva. De cop es van canviar la samarreta de jugadora per una altra de color lila que les uniformava com a junta. Una bona data per reivindicar-se en clau de gènere.

Una junta jove, però molt decidida, que desitja tenir el suport de tothom, i que treballa amb esforç per tirar endavant l’entitat i els nous reptes de futur. L’Ajuntament i la Federació Catalana els van donar la benvinguda i els encoratja en la nova responsabilitat.