Cap de setmana intens del Club Gimnàstic Ballerina amb els jocs escolars de l’Anoia i el II Trofeu de Rítmica Prat

17 Abr 2019
gimnastica Ballerina jocs escolars 2019 1

Aquest passat dissabte 13 de març, el CG Ballerina va participar en la 2a jornada de gimnàstica rítmica dels jocs escolars de l’Anoia, celebrada al Poliesportiu de Can Titó, a Vilanova del Camí. En aquesta jornada van participar un gran nombre de gimnastes de la comarca de diferents clubs

En modalitat individual van participar representant al Ballerina: Abril Quintana (prebenjamí B) i Vera Márquez (benjamí B). Totes dues van sortir a pista amb l’expressivitat que les caracteritza i van aconseguir pujar a la segona posición del podi. Martina Quintana (Aleví A amb pilota) va encandilar amb la dolçor que va executar l’exercici amb la pilota i es va plantar a la primera posició del podi. Anna Vinyals (aleví B) i Laura Batalla (Infantil B) van executar, totes dues, un gran exercici aconseguint la segona i la primera posició respectivament en la respectiva categoria. I per finalitzar aquesta jornada, Júlia Farré, amb l’aparell de la cinta va realitzar la competició amb una gran tècnica i així aconseguí l’or en la seva categoria.

A destacar, la Júlia Farré, Martina Quintana i Laura Batalla que es van classificar per a la Final Territorial que es celebrarà el pròxim 11 de maig.

Diumenge, 14 d’abril, Vera Márquez, Claudia Pérez, Carlota Ranchal i Júlia Farré, participaren al Prat del Llobregat, en un trofeu en el qual competien un nombre massiu de gimnastes d’arreu de Catalunya. Totes van fer una gran competició, cadascuna amb els punts forts que les caracteritza, i van tornar cap a casa molt satisfetes de la seva actuació. A destacar, la primera posició al podi de la Júlia i la Clàudia, i la quarta de la Carlota.

Des del club han felicitat a totes les gimnastes i al cos tècnic per aquest gran cap de setmana i les animen a totes a seguir amb la bona feina.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by