La Casa de Andalucía de l’Anoia celebrarà el Dia d’Andalusia amb un ampli programa folklòric i gastronòmic

27 Feb 2018

Dia Andalucia 2018 cartell bo-v1


La Casa de Andalucía de l’Anoia celebrarà el proper cap de setmana, 3 i 4 de març, el Dia d’Andalusia. Des de l’entitat han preparat un ampli programa folklòric i gastronòmic amb la complicitat i la col·laboració d’entitats locals i d’altres cases regionals. Tots els actes es faran a la seu de l’entitat, al carrer Felip II, 34-36, de Vilanova del Camí


El programa festiu s’obrirà dissabte a la nit amb la presentació del dia d’Andalusia i l’actuació dels quadres de ball “Las Flamenquitas”, de Sweet Índia, i “Los Vivancos”, d’Artístic, que amenitzaran l’estona prèvia al sopar. La nit acabarà amb un ball.

L’endemà diumenge, els actes es reprendran a les 11 h amb les típiques migas i a les 13 h, es celebrarà la missa amb una ofrena floral a la Verge i amenitzada pels cors de l’entitat “Rocieros del Camino”.

Pel volts de les 14 h, està previst iniciar el dinar que també oferirà un àpat tradicional, el cocido andaluz. Els tiquets del dinar es poden adquirir a la Casa de Andalucía al preu de 12 €. Els socis tenen un descompte de 4 €.

La sobretaula estarà ben animada ja que comptarà amb les actuacions del Cor “Alhambra” de l’Hospitalet de Llobregat; el quadre de ball “Aires de Andalucía” i “Zambra” i una actuació sorpresa que l’entitat no ha volgut desvetllar.