Cinc entitats prepararan 2.500 tapes en una nova edició de la festa Viu la tapa

04 Jun 2019
Cartell del Viu la tapa 2019

Fer un mos al carrer i gaudir d’una estona de conversa amb el veïnat és el que torna a proposar la festa Viu la tapa, el pròxim cap de setmana. El passeig de la Indústria tornarà a acollir, dissabte, aquesta cita gastronòmica i de caire social que fan possible algunes entitats vilanovines de la mà de l’àrea de Cultura


Cultura Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


La proposta està oberta a totes les entitats, però enguany són 5 les que s’han animat a acceptar la invitació que tot s’ha de dir, a banda d’acollir-la de bon grat, també ho fan amb les mànigues arremangades, perquè dona força feina a l’hora de preparar les tapes que serviran a la població.

Les que han volgut fer-ho en aquesta edició són: l’Associació Cultural Camp del Rei, el Centro Cultural Casa de Andalucía de l’Anoia, la Unión Cultural Extremeña Anoia, l’Esbart Dansaire Vilanova del Camí i l’Associació de Germanor.

A partir de dos quarts de nou del vespre tindran la paradeta instal·lada al passeig de la Indústria per servir les diferents tapes cuinades, algunes sense sorpreses, perquè tenen plats consolidats d’altres edicions que donen molt bon resultat, com la botifarra de l’Esbart Dansaire, la Banderguesa i hot dog del Camp del Rei o los callos, la prova i l’orella de porc de la Unión Cultural Extremeña Anoia. L’Associació de Germanor farà morro i xoricets i la Casa de Andalucía no fallarà amb algun plat típic.

En total tenen previst elaborar unes 2.500 tapes. El preu dels tiquets serà de 5 euros per cada 5 tapes i com és habitual es podran degustar en qualsevol dels estands. La festa serà amenitzada amb l’actuació de “Los viejos rockeros”.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by