CiU es compromet a continuar treballant pel soterrament del tren

11 Jul 2013

CIULa diputada de CiU, Maria Senserrich, ha defensat a la comissió de Territori i Sostenibilitat el compromís de la federació nacionalista de continuar treballant pel soterrament de les vies de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya entre Igualada i Vilanova del Camí; i per continuar millorant la qualitat del servei d’autobusos que connecten Barcelona amb la capital de l’Anoia. Senserrich ha recordat al Partit Popular de Catalunya que el Govern de la Generalitat podria dotar de més pressupost i millorar infraestructures “si l’estat espanyol pagués els diners que deu al govern català i si no patíssim un espoli fiscal de 16 mil milions d’euros anuals”, ha dit.

Per ajudar a millorar la línia d’autobusos, Senserrich ha anunciat que CiU presentarà una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat del pròxim any per incloure el carril bus de la B-23. La diputada ha explicat que aquest carril Bus seria una eina més que sumaria a la iniciativa de la nova línia de bus exprés que ha començat a funcionar el darrer mes de juny, format per 5 vehicles dels quals ara mateix hi ha 2 en marxa i és previst que la resta s’introdueixin el 2014.

En referència al soterrament de les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya entre Igualada i Vilanova del Camí, la diputada de CiU ha mostrat la seva preocupació i s’ha compromès a continuar treballant per poder garantir el seu soterrament. D’aquesta manera es donaria resposta a les demandes dels ciutadans i es milloraria la seguretat per l’eliminació del pas a nivell.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by