Collita de doble victòria per als equips del Club Bàsquet VDC Endavant

04 Des 2017

Basquet Endavant 2des17-v2


Bon cap de setmana per als equips del Club Bàsquet Vilanova del Camí Endavant, amb dues victòries i una derrota. L’equip cadet femení va guanyar clarament a l’equip de l’Escola Anoia pel resultat total de 53-24 i 12-4 en el sistema de puntuació del Consell Esportiu. Molt bon partit de les noies, tant en defensa com en atac


El primer quart ja va marcar la línea del partit. Molt ficades des del primer minut, van agafar una bona diferència al marcador que van anar augmentant durant la resta del partit.

Van jugar per l’equip vilanoví: Carla Bocache (4), Laura García (19), Carla García, Lucía Moreno (8), Clàudia Nuncio (6), Anna Palacios (4), Sofía Sancho i María Vega (12). Entrenador, Carlos Fratila.

Parcials: 22-6, 8-3, 12-8 i 11-7.


L’equip sènior va perdre davant l’ALTOACIN MANRESA per 24-72


Derrota aquesta setmana de l’equip sènior en un partit marcat per les baixes per lesió de 4 jugadors locals i davant un dels equips capdavanters del grup: l’ALTOACIN MANRESA. Els vilanovins només van poder aguantar el ritme de l’equip visitant durant els 7 primers minuts.

Una defensa zonal plantejada per l’entrenador local va donar bon resultat en molts moments del partit, però l’encert en el triple del ALTOACIN MANRESA va fer que marxessin al marcador amb àmplies diferències.

Van jugar pel Vilanova: Francis Rodríguez (5), Antonio García (10), Stalin Rodríguez (7), Jan Palomeras, Fernando Leno, Sergi Brugués i Johnny Goya (2). Entrenador Alexey Domènech.

Els parcials van ser: 8-17, 6-16, 4-22 i 6-17.


Impressionant partit de l’equip sènior femení que s’imposa a un altre rival de la part alta


L’equip sènior femení va guanyar a un altre rival a la part alta de la classificació: el CATALANA OCCIDENT MANRESA per 60-41 en el millor partit de la temporada fins al moment. “Se’ns acaben els adjectius per descriure el joc de les vilanovines” afirmen des del club.

El partit es presentava molt difícil, per la categoria del rival, però un altre cop les noies van fer un partit impressionant en defensa i van deixar en 41 punts a un equip que portava una mitjana de més de 60 per partit. Concentrades al màxim des del primer minut, no van deixar en cap moment que el rival jugués amb comoditat i a poc a poc van assolir una bona renda al marcador que van saber mantenir per arribar al final amb la màxima diferència.

Amb aquesta nova victòria, la setena per una sola derrota, les vilanovines són líders virtuals de la classificació.

Van jugar-hi: Marina Espejo (5), Clara Bargalló (25), Clàudia Oller (1), Clàudia Miramunt (10), Marina Palmés, Clara Roca (3), Núria Torrens (6) i Alexandra Vives (10). Entrenador Alexey Domènech.

Els parcials foren: 10-8, 13-6, 15-8 i 22-19.


La propera jornada es disputarà, després del pont, el dissabte 16 i el diumenge 17 de desembre


Pel que fa als partits de la propera jornada, que serà el dissabte 16 de desembre, l’horari està per determinar en el VDC ENDAVANT CADET MASCULÍ-SANT RAMÓN; el SEA EMILI VALLÉS-VDC ENDAVANT CADET FEMENÍ es disputarà a les 12 h, i diumenge 17 de desembre, a les 19 h tocarà el partit C. B. MASQUEFA-VDC ENDAVANT SÈNIOR FEMENÍ. L’equip sènior masculí tindrà jornada de descans.