Comença el procés de primàries intern de Podem Vilanova del Camí

20 Nov 2014

Podemos Vilanova logoDimarts que ve, 25 de novembre, comença el procés de primàries per a l’elecció dels òrgans interns de Podem en els municipis. Aquest procés durarà fins al dia 2 de gener quan el consell ciutadà a nivell estatal publicarà les llistes definitives i donarà a conèixer el primer Secretari General de Vilanova del Camí.

Podem garanteix una candidatura oberta a tota la ciutadania.

L’únic requisit per presentar-se és estar inscrit en Podem a Vilanova del Camí i en el cas de voler presentar-se a Secretari General adjuntar a la candidatura un document polític-organitzatiu. I finalment l’aval d’un Cercle Podem.

Des del cercle conviden a tots aquells que vulguin presentar-se que enviïn la documentació al correu podemosvilanovadelcamí@gmail.com i així ho faran públic a la seva web: www.sites.google.com/site/podempodemosvilanovadelcami

Des del cercle Podem Vilanova del Camí han convocat una Assemblea ciutadana per al dia 28 de novembre a dos quarts de 7 de la tarda al Restaurant Nou, amb la finalitat que els candidats presentin la candidatura final i si el cercle no veu incompliment de cap dels documents ètic, polític i organitzatiu quedarà avalada; un aspecte imprescindible per formar part del procés.

El dia 30 cada candidatura haurà d’haver estat enviada a Madrid juntament amb l’acta de l’Assemblea en la qual queda avalada.

Per parlar de tot aquest procés tindrem dilluns que ve, algun responsable de Podem Vilanova del Camí aquí a Ràdio Nova.

Des de Podem recorden que disposen de monitor perquè els nens estiguin entretinguts durant les reunions assembleàries.