Comença la rehabilitació del pati del Centre Obert i espai de Joc “El Cireret”

09 Jul 2018

obres pati Ludoteca (1)-1200


La brigada municipal d’obres ha començat a treballar en l’arranjament del pati del Centre Obert i Espai de Joc El Cireret amb la previsió que estigui enllestit el mes de setembre quan comenci el nou curs escolar


Aquests dies han començat amb el condicionament del terreny i l’enderroc de la vorera i el paviment actual. Les tasques contemplen també la urbanització o la rehabilitació de l’espai amb la col·locació de vorades de fusta tractada, un paviment nou, la construcció d’un sorral, el tancament amb xapa microperforada i la plantació de diferents arbres.

“Una vegada arranjat l’espai, explica la regidora de Serveis Personals, Sílvia Cáceres, es preveu la instal·lació de mobiliari i jocs infantils que es distribuiran per zones. En aquest sentit, es preveu incorporar, diu Cáceres, un conjunt de tobogans sobre terra, un espai de rocòdrom i una zona multiesport, amb cistella de bàsquet. El pati també tindrà una font, una cuineta i una caseta de fusta i una zona de cotxes”.

Cáceres està molt satisfeta de poder tirar endavant aquesta obra, “des de les regidories de Serveis Personals i Obres, amb el regidor Manuel Ocaña”. “La renovació del pati d’El Cireret és una reivindicació constant de la quitxalla que tindrà una sorpresa quan arribin el mes de setembre”, assegura la regidora.

Proposta pati Ludoteca-planol-v22