Comença la replantació d’arbres que sumarà 119 exemplars en diferents zones del municipi

19 Mar 2018

Arbres-Parc-fluvial-arxiu-v22


La Brigada de Jardineria portarà a terme aquest mes de març i principis d’abril, la plantació d’arbrat de reposició tant a la via pública com al Parc Fluvial. Les tasques de reposició, explica el regidor de Medi Ambient Juan Manuel Cividanes, es desenvolupen durant els mesos d’hivern, i es realitzen per tal de substituir aquelles espècies d’arbrat afectades per alguna malaltia, envelliment, deteriorades per motiu de vandalisme i les quals no es poden recuperar. També s’aprofita per canviar algunes espècies que no són adequades per a l’emplaçament que ocupen


En total es preveuen plantar 119 arbres, la major part al Parc Fluvial i als laterals de la C-244, dues de les zones on l’arbrat està més afectat a causa de diferents episodis de malalties específiques de la pròpia espècie.

En aquestes zones durant els últims anys ja s’ha anat fent una tala prèvia dels arbres morts, i ara s’aniran substituint, expliquen des de Medi Ambient, per altres espècies d’arbrat més adequat a cada zona.

L’inici de la plantació es durà a terme al Parc Fluvial amb un total de 50 unitats de Lledoners (Celtis Australis), que seran ubicats marge dret del riu.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by