Comencen les obres de millora al mòdul de lavabos exteriors de l’Escola Joan Maragall

26 Nov 2018
Obres lavabos Joan Maragall nov18 (1)

La setmana passada van començar les obres al mòdul dels lavabos de l’Escola Joan Maragall. Unes obres llargament reivindicades per l’Ajuntament, per la direcció de l’Escola i per l’AMPA i un compromís contret pels Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya

L’alcaldessa Noemí Trucharte, la regidora d’Educació Eva Vadillo i responsables dels Serveis Tècnics municipals, van supervisar divendres l’inici de les obres de millora del mòdul de lavabos exteriors del Joan Maragall. Unes obres que està realitzant els Serveis Territorials i que serviran per a la millora de l’espai i la dotació d’un nou lavabo adaptat i accessible. En total el mòdul, al qual es pot accedir des del pati de l’escola, comptarà amb 5 unitats.

Des de l’Ajuntament, tant l’alcaldessa com la regidora d’Educació han valorat amb satisfacció l’inici d’aquestes obres que “han costat en fer-se realitat”. “Han estat necessàries 5 visites als Serveis Territorials on durant els darrers dos anys s’han donat fins a tres canvis del responsable del servei”, explica l’alcaldessa Noemí Trucharte.

Eva Vadillo també ha volgut destacar la col·laboració i el treball conjunt que han fet l’Ajuntament, l’Escola Joan Maragall i l’AMPA. “Anant de la mà i treballant plegades, podem aconseguir més fàcilment els projectes plantejats”.

Segons les previsions, les obres estaran enllestides abans que acabi l’any.

Obres lavabos Joan Maragall nov18 (4)