COMUNICAT DE PREMSA | Cristina Checa serà la número 2 de Junts x Vilanova del Camí

10 Abr 2019
cristina checa amb Junts x Vilanova
Jordi Barón i Cristina Checa

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat per Junts per Vilanova


El candidat a l’alcaldia de Vilanova del Camí, Jordi Barón ha fet públic una de les noves incorporacions a l’equip de “Junts x Vilanova del Camí”, es tracta de Cristina Checa, qui acompanyarà a Barón fent tàndem com a número 2 de la candidatura de les pròximes eleccions municipals del 26 de maig a Vilanova del Camí.

Cristina Checa, vilanovina de tota la vida, compta amb una llarga experiència professional com a tècnica en prevenció de riscos laborals en una important empresa del  nostre territori, que combina amb l’entusiasta tasca de ser mare de 3 fills, i haver participat d’una forma activa durant els últims anys en l’AMPA de l’escola.

Checa, afirma haver acceptat donar el pas a encapçalar el projecte de “Junts x Vilanova” juntament amb l’alcaldable Jordi Barón, pel fort convenciment que a Vilanova del Camí cal un canvi de rumb polític que retorni la dignitat institucional i bon govern que mereix la nostre ciutat.

“Em presento amb la il·lusió i convicció de treballar per millorar Vilanova els pròxims anys amb un gran sentit del compromís i responsabilitat, i poder posar tots els meus coneixements i experiència al servei del poble que m’ha vist créixer”.

Afirma també que: “hem de treballar tots junts, sempre en positiu i fent propostes que ens ajudin a deixar un municipi millor del que ens hem trobat als nostres fills”.

Tots Junts #Som Present i #Creem Futur, i Junts hem de treballar per una #Vilanova en positiu! 

Fes-nos arribar les teves inquietuds o idees per seguir millorant #Vilanovadelcamí,  a través de:

Facebook:  Junts x Vilanova del Camí
Instagram: Junts x Vilanova del Camí
Whatsapp: 689.81.51.64

JUNTS PER VILANOVA DEL CAMÍ