Comunicat de premsa de José Manuel Cividanes d’IPV-VV – Democràcia inexistent a Vilanova del Camí

15 Nov 2013

Aquest és  el text íntegre del comunicat de premsa que enviat per José Manuel Cividanes regidor de l’Ajuntament de Vilanova del Camí per Independents per Vilanova – Veïns amb Veu (IPV-VV):

IPV Veins amb Veu“Al ple Ordinari de Novembre, l’Alcalde Joan Vich, va decidir personalment, la retirada de 3 mocions presentades pel grup IPV-VV, no permetent la seva presentació i debat. Dos mocions eren per la millora de la transparència municipal, exigint la publicació de tots els convenis i acords signats amb terceres persones, entitats, convenis urbanístics, etc. La tercera i més important era la redacció d’un projecte de Pla Local de video vigilància, i preveure en un futur la implantació de càmeres de seguretat al nostre municipi. La proposta quedava oberta a la participació de tots els grups i permetia primer la redacció del Pla, segon la seva aprovació i tercer la seva posterior implantació per fases dintre de les possibilitats pressupostàries.

Aquesta falta de debat, intransigència i comportament dictatorial, està portant l’ajuntament a una situació de portes tancades, a no acceptar cada dia, les de propostes dels grups polítics i veïns.

Si la proposta és considerada políticament incorrecta segons les seva única opinió, l’alcalde decideix no portar-la al Ple. Ja que té el perill de perdre la votació i executar una proposta d’un grup de l’oposició. Des d’IPV-VV sabem que és necessari tenir un Pla Local de video vigilància aprovat i definit per si en un futur és necessari instal.lar sistemes de seguretat per recolçar el treball policial i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns. No es pot mentir dient que Vilanova no pot instal·lar càmeres, quant l’Ajuntament les té instal·lades a la Deixalleria Municipal per evitar robatoris i desperfectes. No és la primera vegada que el PSC no permet debatre propostes dels grups municipals als plens ordinaris.

Aquesta actitud cada dia és més agosarada, ja que disposa del recolzament de CiU, ERC i ICVerds, pacte tacit reconegut pel propi alcalde a premsa. Aquests grups amb el seu silenci i pacte tacit de govern, permeten aquest tipus de comportament i manca de debat.

De la mateixa manera, el nostre grup va ser l’únic que va votar contra la pujada d’impostos i taxes i va proposar la rebaixa dels mateixos, ja que els veïns o bé tenint congelant les pensions, o els han baixat els seus sous considerablement, o són a l’atur.”

Juan Manuel Cividanes Alonso

IPV-VV


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by