COMUNICAT DE PREMSA | El PSC de Vilanova del Camí, satisfet per l’aprovació del PMUr3

22 Feb 2019

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat per PSC Vilanova del Camí:


logotip_del_PSC_500X250-marc

El PSC de Vilanova del Camí s’ha mostrat satisfet per l’aprovació del pla urbanístic PMUr3, que contempla la urbanització d’una àrea de 37.442 metres quadrats en un dels accessos del municipi. El projecte permetrà millorar l’espai, guanyar una gran zona verda i crear un nou espai comercial i d’habitatges. Segons els projecte aprovat, el nombre màxim d’habitatges a l’àrea serà de 175 i els baixos es destinaran a zona comercial. D’aquesta urbanització es reserva el 20% per a habitatges de protecció pública i el 10% per a habitatges assequibles.

Per a l’alcaldessa, Noemí Trucharte, el pla “és una oportunitat única per a la dinamització econòmica i per a la creació d’ocupació, estem convençuts que aquest projecte és bo per a Vilanova i que es generarà activitat comercial que repercutirà positivament en tot el municipi”. Trucharte afegeix que “continuarem treballant amb Vilanova Comerç per tal de mantenir el suport al comerç de proximitat i generar activitats i espais que permetin la vitalitat comercial del municipi, perquè els dos models comercials són complementaris”.

El PSC celebra que alguns grups de l’oposició hagin canviat el sentit del vot i hagin permès l’aprovació, a diferència del ple del mes de novembre, en el que es va haver de deixar el punt sobre la taula. Això si, l’alcaldessa socialista ha remarcat que “el projecte no ha canviat, l’any passat vam convocar reunions informatives sobre el PMUr3 per a tots els regidors del consistori en diferents horaris i només va venir Marcel·lí Nieto, al que li agraeixo”.

Trucharte li ha retret a Vanesa González que hagués dit que desbloquejava la votació “perquè la ciutadania té dret a saber que si ara es desbloqueja era perquè vostès el tenien bloquejat des del mes de novembre”. L’alcaldessa ha dit, a més que, “a dia d’avui, ningú de Vilanova365 ha vingut encara a l’Ajuntament a buscar informació sobre el projecte”.

La candidata del PSC a la reelecció a les eleccions municipals del 26 de maig retreu als grups de l’oposició que “venen al ple cada dos mesos a fer discursos i després desapareixen, han tingut les portes obertes en aquest i altres temes, però vostès no estan fent d’oposició”.

Per a més informació: NOEMÍ TRUCHARTE
Telèfon: 626149497
Correu electrònic: agrupaciopscvilanova@gmail.com


Àrea dedicada als partits polítics a Vilanova del Camí