COMUNICAT DE PREMSA | ERC Vilanova del Camí: Per què ERC Vilanova del Camí ha dit NO a l’asfaltat i urbanització del Carrer Joan Miró?

14 Mar 2019
ERC Vilanova del Cami logo-2018-fons

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat per ERC Vilanova del Camí:


“Volem aclarir que la nostra formació està tan interessada en l’asfaltat i urbanització d’aquest carrer com la resta de veïns. Però també ens preocupem pel càrrec econòmic que això suposa per als tres propietaris dels terrenys afectats, arribant a suposar un cost de 26.000€ per un d’ells.

Aquest cost tan alt és degut a una mala previsió per part del govern, que s’afanya a fer millores amb una clara intenció electoralista. I és que per a aquest projecte no s’ha cercat cap subvenció, i tampoc la urbanització i l’asfaltat d’aquest carrer no s’ha tingut en compte a l’hora de fer els pressupostos per l’any 2019.

Entenem que l’Ajuntament podria haver contribuït en la despesa que aquest projecte suposa per als propietaris dels terrenys si hi hagués hagut una bona previsió. I que no hi ha hagut un interès d’ajudar als propietaris, en dos anys que porta aquest equip de govern, ni tan sols s’ha vist la intenció de voler arreglar aquest carrer. Això demostra que l’objectiu de l’asfaltat i urbanització del carrer Joan Miró no és tant afavorir els veïns, sinó més bé electoralista, amb presses i a qualsevol cost.

Per tant, nosaltres en cap moment ens oposem a l’asfaltat del carrer Joan Miró, que al final suposaria un benefici per a tots els veïns. Ens oposem a fer-ho amb presses i sense ajuda per part del govern cap als propietaris dels terrenys afectats, que han de fer-se càrrec d’unes despeses desproporcionades.”

ERC Vilanova del Camí


Àrea informativa dedicada als partits polítics de Vilanova del Camí1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by