COMUNICAT DE PREMSA | Jordi Barón presenta Programa i Candidatura “Junts per Vilanova”

14 Mai 2019

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat per Junts per Vilanova del Camí:


Junts per Vilanova foto de grup

“El passat dissabte 11 de Maig Junts per Vilanova va fer la seva presentació de candidatura i programa electoral per als propers anys a la plaça  Major de Vilanova en un ambient distès que va permetre als assistents poder conèixer més de prop el seu projecte polític.

Van introduir l’acte els nº 2 i 3 de la candidatura Cristina Checa i Ricard Macarro que van presentar la Consellera d’Empresa i Coneixement Àngels Chacón, que es va mostrar molt satisfeta de poder ser a Vilanova donant ple suport al projecte polític de Junts per Vilanova, afirmant que Vilanova mereix i necessita un grup polític que aporti sentit comú i estabilitat perquè Vilanova pugui avançar els pròxims anys que vindran. En aquesta línia va mostrar la seva complicitat i plena predisposició ajudar a Vilanova en allò que calgui des de la conselleria que lidera, i no obviant la component emocional que la vincula amb Vilanova com el poble que l’ha vist créixer des de la infància.

Per la seva banda el candidat a l’alcaldia Jordi Barón va destacar la importància d’aquestes eleccions per tot allò que està en joc; l’estabilitat, poder avançar i millorar el nostre municipi i recuperar la dignitat i respecte institucional que mereix Vilanova i què s’ha perdut aquests darrers anys.

A nivell programàtic, Barón  va destacar 3 eixos principals en què es basa el projecte polític de Junts per Vilanova; 1) Economia 2) Servei a les persones i 3) Entorn urbà i més inversions per Vilanova.

També va posar l’accent en el gran actiu que conforma Junts per Vilanova; que son les persones que en formen part, el conjunt de dones i homes tant de la candidatura com els que hi donen suport externament, col·laborant i aportant idees per Millorar Junts Vilanova.

De la candidatura Barón va voler destacar la seva transversalitat ideològica amb persones vingudes d’arreu amb la única voluntat de treballar des del poble i pel poble, exclusivament i de forma incansable, prioritzant sempre els interessos de Vilanova i de tots els Vilanovins/es.

D’aquesta manera Junts per Vilanova es va posicionar com la única opció política capaç de garantir l’estabilitat que necessita Vilanova des del compromís i responsabilitat incondicional que caracteritza a la candidatura, i especialment a l’alcaldable Jordi Barón, com ha vingut demostrant els últims anys tant des del Govern com oposició, estant sempre a l’alçada de les circumstàncies quan ha calgut.

Barón va cloure l’acte anunciant que els pròxims dies faran arribar el programa electoral a les llars de Vilanova, i també duran a terme una campanya modesta econòmicament, però molt pensada i basada amb les persones a través del contacte personal al carrer i porta porta.

També pots veure el programa complet de Junts per Vilanova a www.juntsxvilanovadelcami.cat

Tots Junts #Som Present i #Creem Futur, i Junts hem de treballar per una #Vilanova en positiu!”

Fes-nos arribar les teves inquietuds o idees per seguir Millorant #Vilanovadelcamí, a través de:

Facebook:  Junts x Vilanova del Camí
Instagram: Junts x Vilanova del Camí
Whatsapp: 689.81.51.64

Junts per Vilanova del Camí


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by