COMUNICAT DE PREMSA | La posició de Veïns amb Veu – IPV respecte la urbanització del carrer Joan Miró

22 Mar 2019
IPV-VV-logo-fons-v22

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat per Veïns amb Veu – IPV:


“En el darrer Ple el grup municipal Veïns amb Veu – IPV va votar en contra d’aquest punt pels següents motius:

La urbanització del carrer Joan Miró va ésser una exigència de VV-IPV per formalitzar la moció de censura i el canvi d’Alcaldia. Tot i acordar que l’execució d’aquesta obra es realitzaria els primers mesos de 2017. La Sra. Trucharte, va bloquejar des del primer dia, la seva execució i inclusió al pressupost municipal de 2017, 2018 i 2019, al·legant que no era prioritària pel PSC.

Tot i aquesta posició de bloqueig durant més de 2 anys, el nostre regidor d’Urbanisme el Sr. Cividanes, va encarregar als Serveis Tècnics la redacció del projecte executiu de la petita urbanització de quasi 25 metres de longitud de carrer. Aquest encàrrec també va ser endarrerit per la pròpia Trucharte, durant mesos.

Per fi, al novembre de 2018, els Serveis Tècnics van informar que l’import d’execució era de 58.635 euros.

La nostra sorpresa, ha estat múltiple, per una banda, un cop VV-IPV abandona el govern fa 2 mesos, Trucharte, vol executar el carrer de forma urgent sense cap pressupost aprovat per 2019, fet que el fa impossible i il·legal.

I per altra banda, que el cost ha augmentat, sense cap explicació a més de 63.000 euros.

Des de Veïns amb Veu – IPV; lamentem que el PSC, VA i Decide, acceptin aquestes formes de treballar de la Sra. Trucharte, on enganya a la ciutadania amb una obra que vol executar per oportunisme electoral, sense un pressupost aprovat pel 2019. Quan tothom sap, en el món de l’administració, que sense pressupost aprovat no es poden executar inversions.

Tanmateix creiem que es podria haver treballat des de l’àrea d’Hisenda controlada pel PSC per buscar ajudes i subvencions per poder reduir la part privada i la municipal. La part municipal que ha de pagar l’Ajuntament, prop de la meitat, surt de la butxaca de tots els ciutadans.

Exigim que la Sra. Trucharte, presenti un pressupost pel 2019, i deixi de fer un “brindis al sol” i d’enganyar de forma simple als ciutadans. Un bon alcalde, hauria de fer les coses de forma legal i no amb anuncis publicitaris que sap que no poden executar-se.”

VEINS AMB VEU – IPV
1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by