COMUNICAT DE PREMSA | Trobada oberta “Cafè i alcaldessa” amb Noemí Trucharte

26 Mar 2019
Cartell CAFE & ALCALDESSA de 28 març 2019

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat pel PSC Vilanova del Camí


“L’alcaldessa de la Vilanova del Camí, la socialista Noemí Trucharte, reprèn aquest dijous 28 de març la seva ronda de trobades amb la ciutadania per recollir les seves impressions sobre el municipi, la gestió municipal i els projectes de futur. Amb el títol “Cafè i alcaldessa”, Trucharte convida a la població a fer un cafè aquest dijous a les 15:15 h, a Flor de Té, al Carrer de Santa Llúcia, 93 de Vilanova del Camí, a prop de l’Escola Joan Maragall.

L’objectiu d’aquestes trobades, és oferir un espai distès i agradable per intercanviar impressions i recollir propostes i suggeriments dels veïns de Vilanova del Camí. Trucharte apunta que la trobada és oberta a tothom i reconeix que “els ajuntaments hem de fer l’esforç d’apropar la política a la ciutadania amb iniciatives com aquesta”.

A més, des del PSC de Vilanova del Camí, la seva candidata a la reelecció afegeix que “les aportacions dels veïns són molt importants per a nosaltres, donat que ens permetran complementar les propostes que preparem en el nostre programa electoral” diu l’alcaldessa Noemí Trucharte, que espera que les queixes i propostes que reculli “ens ajudin a continuar amb el progrés de Vilanova de Camí”. 

Per a més informació: Noemí Trucharte

Telèfon: 626 14 94 97

Correu electrònic: agrupaciopscvilanova@gmail.com

PSC Vilanova del Camí
1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by