Continuen obertes les subvencions de suport a l’empresa i l’emprenedoria

08 Ago 2017

Ajuntament façana V02


Per quart any consecutiu, Promoció Econòmica de Vilanova del Camí ha reeditat les subvencions de suport a les empreses i les persones emprenedores de Vilanova del Camí


La voluntat és contribuir en l’impuls de la creació d’ocupació i fomentar l’emprenedoria. D’altra banda, també es tornen a destinar ajuts a la millora de l’ocupabilitat curricular en llengua anglesa. Les dues convocatòries de subvencions es van obrir a mitjan juliol i els terminis per presentar sol·licituds continuen oberts.

El primer paquet de subvencions, el més important, aposta per donar suport a petites i mitjanes empreses, així com als emprenedors. Consta de tres línies diferents.


Accediu a les bases i les sol·licituds per a les subvencions de suport a les empreses i les persones emprenedores 


La primera línia està destinada a les petites i mitjanes empreses del municipi per a la contractació de persones. L’Ajuntament de Vilanova del Camí subvencionarà cada contracte laboral per un període mínim de 6 mesos a mitja jornada o 3 mesos a jornada completa, amb un import d’entre 600€ i 1.200€.

La segona, s’adreça a persones emprenedores que iniciïn una activitat econòmica. La quantia de les subvencions en aquest cas serà de 1.000€.

I la tercera línia d’ajudes és per realitzar reformes de locals comercials i de serveis. La quantia serà fins al 50% de la inversió, amb un import màxim de 5.000€.

El termini de presentació de les sol·licituds s’acaba el 15 de desembre de 2017 o, si és el cas, fins que s’exhaureixi el crèdit disponible a la partida pressupostària.


Noves ajudes per assolir l’anglès de Nivell C1


D’altra banda, Promoció Econòmica ha reeditat també les subvencions per a la millora de l’ocupabilitat i curricular en llengua anglesa que està destinada a persones majors de 16 anys, empadronades a Vilanova del Camí, que es matriculin a un curs d’anglès de Nivell C1 en algun dels centres acreditats del municipi.


Accediu a les bases i les sol·licituds per a les subvencions per a la millora de l’ocupabilitat i curricular en llengua anglesa


La quantia de la subvenció serà del 75% del cost del curs amb un màxim de 395€ per a persones a l’atur i del 50% del cost del curs amb un màxim de 265€ si es troben en actiu.

En aquest cas el termini de presentació de les sol·licituds s’acaba el 15 de novembre de 2017.


info google iconsPer més informació us podeu adreçar a: Promoció Econòmica – Ajuntament de Vilanova del Camí – al Centre d’Innovació Anoia, carrer dels Impressors, 12- o bé trucar al telèfon 93 805 44 11 (ext.5). També us podeu posar en contacte via correu electrònic a: peconomica@vilanovadelcami.cat


 


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by