Culmina la campanya de Barris Antics amb una festa acolorida i saborosa

30 Jun 2014

Aquest dissabte, ha culminat la campanya Barris Antics, a Vilanova del Camí, amb la Festa dels colors i les tapes. La vetllada va servir de colofó a aquesta campanya de proximitat sobre el comerç local a la qual s’han adherit 23 municipis d’arreu de Catalunya. L’Associació de Comerciants del Mercat de Sant Hilari van oferir a centenars d’assistents tapes variades amb productes frescos, mentre els comerços de l’ACI es van ocupar de la part lúdica de la festa amb una mostra del comerç local, exhibicions i tallers.

Des de l’Associació de comerciants del Mercat de Sant Hilari, Conxita Roca es mostrava aquest dilluns contenta de com havia anat la festa. Senyalava que l’organització aquesta vegada, era millor que de l’any passat, en què es van veure desbordats per la participació. Aquest cop, però, l’assistència no ha estat tan elevada i la festa ha estat més tranquil·la, sense aglomeracions. En total van repartir unes 1200 tapes de fins a onze varietats.

Un total de 33 comerços vilanovins han participat en aquesta edició de la campanya del comerç de proximitat, una xifra que supera la de la primera edició. El regidor Antonio Sánchez, responsable polític del programa de la Llei de Barris ha valorat amb satisfacció aquest esdeveniment, que es celebra per segon any consecutiu amb molt bona acollida  i que ha aconseguit ampliar el nombre de comerços que aquest any s’han sumat a la campanya. A banda de dinamitzar el petit comerç, el regidor destacava també l’oportunitat d’oferir als clients la possibilitat de conèixer altres municipis per mitjà del sorteig de lots de productes autòctons.

El proper dijous, a dos quarts de 8 del vespre, al carrer Major 54, es farà el lliurament dels lots sortejats dissabte en el marc de la festa, amb motiu del tancament de la campanya. Recordem que l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha aportat 24 lots que inclouen una visita guiada pel Parc Fluvial i l’entorn natural de la serra de Collbàs, la visita a l’exposició de fòssils ubicada a Can Muscons, un DVD promocional del municipi i un àpat per a dues persones. 23 d’aquests 24 lots s’han sortejat entre els clients dels municipis participants a la campanya, és a dir que el rebran 23 persones d’arreu de Catalunya. El darrer lot s’ha sortejat entre els comerciants del municipi de Figueres, perquè també es premia la participació del comerç. Els comerciants vilanovins també s’han vist recompensats amb un lot de productes de La Llagostera.

Pel que fa als veïns de Vilanova del Camí 23 persones clientes del comerç local han estat agraciades amb lots de productes d’arreu de Catalunya. I a més, s’ha sortejat un altre lot –gentilesa de l’Ajuntament- amb productes i serveis que han aportat els comerços vilanovins adherits a la campanya. Un pack que recau també en una persona de Vilanova del Camí, que ha realitzat les seves compres en algun dels establiments participants.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by