Cursos gratuïts de Promoció Econòmica el mes de març

03 Mar 2016

Cursos març 2016 V02L’Àrea de Promoció Econòmica ha anunciat tres nous cursos per al mesos de març. El primer, centrat en l’Actualitat laboral, es farà el dia 11. El temari del curs contempla explicar quins són els principals canvis normatius en matèria laboral per poder gaudir de tots els avantatges que permet la nova regulació i a la vegada, revisar les fórmules contractuals actualment vigents.

El curs és gratuït i el termini màxim per fer inscripcions és fins el dia 9 de març. Anirà a càrrec de Felicitas Ric d’Auren Consultors Barcelona, SL. Serà una formació de quatre hores, en horari de dos quarts de deu del matí fins a dos quarts de dues del migdia.

El segon curs “Com posar preu als meus productes o serveis” tindrà lloc el dia 14 de març. Es d’una sessió de cinc hores, de nou del matí a dues del migdia, a càrrec de Eulàlia Balañà de EBCCE. Aquest curs vol ensenyar com fixar el preu dels productes o serveis i mostrar com aquesta decisió afecta a la viabilitat de la idea de negoci. També és gratuït i el termini d’inscripció és fins el dia 11 de març.

Finalment el tercer curs “Com fer l’estudi de mercat de la teva idea de negoci” es portarà a terme el dia 18 de març, també de nou del matí a dues del migdia i a càrrec de Eulàlia Balañà de EBCCE. Explicarà com fer l’estudi de mercat de la idea de negoci per saber si és viable i donarà eines de fàcil utilització per a les persones emprenedores. També és gratuït i es poden fer inscripcions fins al 16 de març.

Tots els cursos es realitzaran al Centre d’Innovació Anoia, a  l’aula 2.


Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb el servei de Promoció Econòmica, al Centre d’Innovació Anoia, carrer dels impressors, 12 de Vilanova del Camí. També podeu contactar per telèfon al 938054411 extensió 5 o per correu electrònic peconomica@vilanovadelcami.cat


Aquests cursos estan subvencionats per la Diputació de Barcelona i compten amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn i els Fons Social Europeu.

Cursos Març 2016


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by