Des de Joventut proposen obrir Can Muscons als joves a finals d’abril | FOTOS

05 Abr 2019
Interior Can Muscons (16)

Cliqueu sobre la imatge per accedir a l’Àlbum fotogràfic


Aquesta actuació forma part de la segona fase d’adequació de Can Muscons que properament acollirà el servei de Joventut. Durant la primera fase es va condicionar l’interior de la masia per adaptar els diferents espais al tipus d’activitats que es preveuen portar a terme

Pel que fa a l’interior, l’adequació dels espais s’ha fet en dues fases. Durant la primera, que es va fer l’any passat, es van delimitar els espais per dotar l’equipament d’una aula per portar a terme el servei d’Estudi Assistit que s’ofereix des de la regidoria de Joventut des de fa uns anys. Així mateix, es va fer arribar a l’edifici la connexió a internet, ja que es disposarà d’un espai equipat amb 5 ordinadors, perquè els joves puguin fer-ne ús.

Durant la segona fase, s’ha fet la instal·lació del mobiliari de les aules i els espais comuns com taules i cadires, sofàs per a la zona de chill out, pissarres, projector, i pantalla mecànica.

També s’ha fet l’adquisició dels jocs que s’han distribuït en diferents sales: futbolí, billar, taula de tennis taula, playstation, així com un seguit d’ordinadors per utilitzar de manera lliure, però sota supervisió del dinamitzador de joventut.

Interior Can Muscons
Interior de Can Muscons

La masia de Can Muscons està equipada amb una cuina on s’hi podran fer diferents activitats i tallers i una sala polivalent per desenvolupar activitats diverses com tallers i xerrades i que també funcionarà com a espai de reunió i punt de trobada per a entitats juvenils.

La part de la terrassa també ofereix usos polivalents i ara, per ara, s’hi ha instal·lat taules i cadires.

Des de Joventut preveuen l’obertura de l’equipament juvenil a finals del mes d’abril.