Detenen un jove quan descarregava plantes de maria al carrer Cinto Verdaguer 

24 Set 2018

Detencio-marihuana-set-18 (3)-720

La Policia Local ha detingut aquest matí un jove de 21 anys, veí del municipi, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Una patrulla ha enxampat el noi quan traslladava plantes de marihuana d’un vehicle a l’interior d’un domicili del carrer Mossèn Cinto Verdaguer. L’ajudaven dos joves, de 18 i 24 anys, però segons ha explicat el detingut als agents, les plantes eren seves.

La detenció s’ha fet avui, sobre les cinc del matí. Dos agents estaven fent tasques de seguretat ciutadana quan han observat, al carrer Mossèn Cinto Verdaguer, com uns joves agafaven les plantes d’un Opel Astra i les introduïen en un edifici. A l’interior del vestíbul ja tenien una desena de plantes, així com una caixa de cabdells.

Després d’identificar-los, un dels joves hauria reconegut que les plantes eren seves i que els altres dos -un amb domicili a Vilanova i l’altre amb domicili a Òdena- simplement li estaven donant un cop de mà.

Segons la Policia, s’han decomissat uns 32 quilos de marihuana en total. El jove detingut hauria manifestat que les plantes procedien d’un hort que té en una altra població. Els Mossos d’Esquadra s’han endut el detingut a  dependències policials.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Imma González, afirma que estan “ocupats i preocupats” perquè en aquest zona del municipi es donen “conflictes molt concrets que s’estan treballant de manera coordinada amb altres forces policials”. També ha assenyalat que el jove detingut tenia antecedents per altres temes.