Dilluns 11 de novembre, sessió ordinària del Ple

08 Nov 2013

AjuntamentL’Ajuntament de Vilanova del Camí celebrarà el proper dilluns 11 de novembre una sessió ordinària del Ple. En l’àrea d’Economia, Hisenda i Règim Interior de l’ordre del dia es sotmetrà a aprovació la modificació de les Ordenances Fiscals per al 2014 i un seguit de punts que fan referència a l’arrendament d’espais del Centre d’Innovació Anoia. També s’aprovaran les festes locals per a l’any vinent.

Pel que fa a l’àrea d’Obres, Urbanisme, Serveis Municipals i Medi Ambient, el Ple debatrà sobre el reglament regulador del sistema de sanejament del Polígon Industrial Riera de Castellolí.

I en l’àrea de Cultura, Educació, Esports, Serveis Personals, Salut, Consum i Participació Ciutadana, es sotmetrà a aprovació les bases específiques que regularan l’atorgament d’ajuts econòmics a estudiants que cursin estudis universitaris i estudis de formació professional de grau superior i de grau mig, i l’obertura de la corresponent convocatòria.

Abans dels Precs i Preguntes es debatran dues mocions: una de condemna al terrorisme d’ETA i en record a les seves víctimes presentada per Plataforma per Catalunya (PxC) i l’altra, sobre l’increment de la pobresa energètica i per tal de garantir l’accés als consums energètics mínims vitals per a la ciutadania presentada pel grup municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds –Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA).

La sessió ordinària del Ple començarà a les vuit del vespre i es retransmetrà via streaming que es podran seguir en directe des de diferents webs: vilanovainformacio.cat i vilanovadelcami.cat i també a través del canal multimèdia televisiovilanova.cat.