Diumenge de calçotada amb el CC Casa de Andalucía de l’Anoia |ÀUDIO|

07 Feb 2017


Els amics i socis del Centro Cultural Casa de Andalucía de l’Anoia han preparat per aquest cap de setmana una nova trobada social. Com acostumen a fer per aquestes dates s’aplegaran per compartir una calçotada el proper diumenge, a la seu social de l’entitat. Serà de ben segur per alguns, la primera de la temporada de calçots. L’activitat començarà a les 2 de la tarda.


Antonio Nogales feb17 estEl dinar no serà només a base de calçots sinó també de carn a la brasa. El preu, que inclou també beguda i postres, és de 10 euros per als socis i 12 per a la resta. Dijous és el darrer dia per comprar els tiquets a la seu social, al carrer Felip II 34-36. Antonio Nogales, un dels responsables de l’entitat, insistia en la importància de poder fer així una previsió per a la compra dels calçots.

Nogales també avançava avui a Ràdio Nova el viatge que l’entitat està preparant per al mes de juny al Rocío de Huelva. Serà un viatge de cinc dies de l’1 al 6 de juny que permetrà visitar diferents localitats: Huelva, Sevilla, Cádiz, Jérez… El preu és de 420 € per persona i per a inscripcions cal posar-se en contacte amb l’entitat o trucar per telèfon al 93 804 04 98 i preguntar per Paquita. 

El passat dissabte, precisament es va fer també una missa molt participada en honor a la verge del Rocío. Ha estat la segona celebració –perquè la primera es va fer al setembre- que acostuma a precedir la romeria del Rocío, que no serà, però, fins el mes de juny.