Diumenge es fa el curs d’educació canina que va quedar ajornat per la pluja

09 Nov 2018
EDUCACIO CANINA 2 2

Aquest diumenge, 11 de novembre, es fa el curs d’educació canina ajornat per la pluja ara fa unes setmanes. L’ha organitzat la regidoria de Serveis Personals, Salut i Consum de Vilanova del Camí. Hi ha prop d’una quinzena de persones inscrites, però encara queden places disponibles. S’ofereixen fins a 30 places gratuïtes. Es podran fer inscripcions fins el mateix diumenge, però caldrà que els animals estiguin censats i presentar la cartilla veterinària

Tal i com s’havia anunciat, el curs anirà a càrrec de l’empresa Helpcan, amb més de 15 anys d’experiència en el sector, de 10 a 13 h. al Parc Fluvial, davant del servei de barbacoes. La formació es dividirà en dues parts: una primera, més teòrica, amb explicacions i consells sobre l’educació de les mascotes i una segona, més pràctica, on s’oferiran recursos i consells per facilitar aquesta tasca així com per canviar conductes inadequades de les mascotes.

L’única condició que la regidoria ha posat per a participar-hi és que la mascota estigui censada a l’Ajuntament, un tràmit senzill i gratuït que es pot fer a les oficines de Serveis Personals. Com recorda la regidora Sílvia Cáceres “el cens és molt important, perquè permet identificar i retornar l’animal en cas de pèrdua i la informació es comparteix amb altres administracions”. També es complementa amb la informació del xip.

La regidora ha explicat a Ràdio Nova que arrel del curs han vist augmentar les inscripcions al cens municipal, un fet que valora “molt positivament”.