Diversió i educació es donen la mà al 20è Saló de la Infància

11 Des 2013

Saló de la Infància 2013 Activitats més innovadores, motivadores i educatives. Aquesta és la recepta que des d’Endinsa’t han utilitzat per elaborar el programa de lleure del 20è Saló de la Infància de Vilanova del Camí,  aquest any ambientat en el món marí i els pirates. El Glaciet torna a ser la mascota d’aquest esdeveniment i serà el protagonista de l’acció que es desenvolupi al saló que per quart any consecutiu organitza l’equip d’Endinsa’t en conveni amb l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

Sara Luengo ha explicat avui a “La Carmanyola” de Ràdio Nova que per Endinsa’t aquesta quarta edició del saló és un nou repte, perquè saben que s’han d’adaptar a la realitat del municipi i superar l’austeritat amb molta il·lusió, bones idees i enginy, però també amb esforç i bona feina. La seva intenció és aconseguir que els petits passin una bona estona i combinar diversió amb educació.

Segons Luengo, el saló s’adapta i adequa, any rere any, a l’entorn dels infants. En aquest sentit, reconeixia que són gran apassionats de les noves tecnologies i les podran experimentar al saló a l’Espai 2.0, però també trobaran activitats més tradicionals que també tenen molt bona acollida.

El dia 23 de desembre, el 20è salo vilanoví obrirà portes en horari de tarda. A banda dels tallers i jocs, també hi haurà actuacions i propostes paral·leles. Una de les primeres actuacions programades és la de Sweet India. El 24 de desembre, al matí, es farà cagar el tió i el 27, a la tarda, està previst un berenar de Cal Rubio. Per últim, el 28 al matí hi haurà l’actuació de moltaXamba i els Cabrons de Vilanova del Camí i a la tarda, l’entrada serà gratuïta amb motiu de la visita del Patge Makalí, una de les cites més esperades pels infants i que servirà de cloenda.

Dotze persones, el director del saló i onze monitors, tots titulats en el món del lleure, treballaran perquè tot surti rodó, amb el suport dels responsables d’Endinsa’t. Sara Luengo ha aprofitat la seva visita a Ràdio Nova per fer arribar l’agraïment a l’Ajuntament i a les entitats, pel seu suport i col·laboració respectiva, així com també als tècnics i treballadors que posen el seu granet de sorra per fer que aquest saló sigui una realitat.

En aquest reproductor podeu escoltar el programa La Carmanyola de dimecres 11 de desembre de 2013:

+ infovilanovadelcami


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by