Dolça tarda de dissabte amb GEDEN elaborant melmelada de móres

12 Set 2016

taller-melmelada-a-can-muscons-set-16-5-v02Can Muscons va acollir dissabte 10 de setembre una nova activitat de GEDEN. En aquesta ocasió el Grup d’Estudi i Difusió de la Natura va convidar la ciutadania a fer melmelada.

Una quinzena de persones van participar al taller que va servir per conèixer els passos per a l’elaboració de melmelada natural. En aquest cas la van fer de móres que prèviament s’havien recollit a les nostres contrades.


GEDEN ens convida, a l’octubre, a descobrir el riu Anoia


La proposta de GEDEN per al proper mes d’octubre convida la ciutadania a conèixer el riu Anoia. Una sortida didàctica que es pot gaudir en família i que permetrà, per exemple, determinar la qualitat de l’aigua i conèixer la flora i la fauna de la zona. Es farà tot seguint un dossier que han preparat des de GEDEN i també observant les espècies que es vagin trobant mentre es fa l’activitat. També s’utilitzarà el telescopi per observar de més a prop les diferents espècies d’ocells que viuen al parc Fluvial.

La sortida està prevista per a dissabte 1 d’octubre. Des de l’entitat s’ha dissenyat pensant perquè en pugui gaudir tota la família. Començarà a les 9 del matí a Can Muscons i s’allargarà fins a les 12 h. Es recomana portar llapis i un suport per escriure: una llibreta, una carpeta…


Per a més informació o inscripcions cal enviar un correu electrònic a geden@geden.es. L’activitat és gratuïta.


taller-melmelada-a-can-muscons-set-16-2-v02


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by