Dues setmanes intenses per a l’handbol vilanoví que organitza aquest diumenge la setzena trobada de minihandbol | ÀUDIO

02 Mai 2019

El Poliesportiu de Can Titó acollirà, aquest diumenge, la XVI Trobada de MiniHandbol a Vilanova del Camí, que organitza, un any més, el CH Vilanova del Camí amb el suport de l’Ajuntament. La trobada, que es desenvoluparà de 9 a 14 h, està oberta a tots els clubs i escoles que competiran en cinc categories: prebenjamí, benjamí masculí-mixt, benjamí  femení, aleví masculí-mixt i aleví femení

Cartell trobada mini handbol 2019

Núria Martos coordinadora del CH Vilanova explica que aquest any s’han inscrit a la trobada 19 equips de tota Catalunya, també de Vilanova del Camí. Unes xifres similars a altres edicions. I és que aquesta activitat de caire amistós i no competitiu, té com a objectiu la promoció de l’handbol català i també el club vilanoví, que n’és l’organitzador.

El CH Vilanova fa 15 anys, amb aquest 16, que organitza aquestes mini trobades d’handbol i per tant, l’esdeveniment ja té un recorregut i certa evolució. Un dels aspectes més destacats, segons Núria Martos, és l’esforç dels clubs catalans que com el de Vialnova han anat fent per federar equips de categories base, des de pre benjamí a aleví.

A l’handbol vilanoví l’espera dues setmanes força intenses. Després de la trobada de mini handbol, aquest diumenge, es preparen per disputar l’ 11 i 12 de maig, el TOP 4, de l’infantil femení. Una competició que es celebrarà a Can Titó i en la qual s’hi ha classificat l’equip A de l’infantil femení del CH Vilanova. Serà una jornada important per a l’equip vilanoví, que darrerament ha patit força lesions, perquè jugarà contra els tres millors equips de Catalunya.

I qui també està vivint un final d’etapa molt intens és el primer equip del CHVilanova que porta sis jornades invicte i té moltes possibilitats d’arribar al TOP4 de la seva categoria i aconseguir un ascens a Lliga Catalana on ha jugat fins la passada temporada.

El TOP4 de Primera Catalana està previst que es jugui el cap de setmana de 8 i 9 de juny.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by